Hash War: Mystery Miner’s Empty Block Attack gjør ABCs nye Blockchain nesten ubrukelig

I følge ulike rapporter har Bitcoin ABC pro-IFP-kjeden vært under ‚angrep‘ i flere påfølgende dager nå. Mysterien har gruvet et stort antall sekvensielle blokker, men nesten alle har vært tomme. Gruvearbeideren som kaller seg ‚Voluntarism.dev‘, sier at gruvedriften er en gruppe „gamle gruvearbeidere“ og hevder at de kan rote med minoritets-ABC-kjeden i årevis.

‚Prisen på frihet er bratt‘

Kryptovalutasamfunnet har fulgt ettervirkningen av den nylige blockchain-forgreningen, som så Bitcoin ABC-noden gaffel i sin egen blockchain. Crypto Bank nettverket er fremdeles navnløst og uten merkevarebygging, og token blir ofte referert til som enten “ABC”, “BCHA” eller “BAB.”

Forrige uke rapporterte news.Bitcoin.com om en skjult gruvearbeider som har gruvet et stort antall påfølgende tomme blokker. Fordi blokker har vært tomme så lenge, har det vært vanskelig for noen å sende en transaksjon på ABC-kjeden og få transaksjonen bekreftet i tide.

Hash War: Mystery Miner’s Empty Block Attack gjør ABCs nye Blockchain nesten ubrukelig

Det antas at den mystiske gruvebassengoperatøren Voluntarism.dev kontrollerer 90% av ABC-kjedens hashrat lørdag 28. november 2020.

Siden nyhetsdeskens rapport har mystery miner introdusert gruppen på Twitter under kontonavnet Voluntarism.dev, og gjennom coinbase-parametermeldinger hver gang bassenget finner en ABC-blokkbelønning. 24. november 2020 opprettet Twitter-kontoen Voluntarism.dev en melding med en blockchain-signatur for å bekrefte legitimiteten.

Samme dag tvitret gruvearbeideren: “gode ideer krever ikke makt” og dagen etter twitret gruppen en melding til andre gruvearbeidere som pekte hashrate mot ABC-kjeden. Voluntarism.dev sa:

Jeg håper alle gruvearbeidere er enige: vi vil at 100% av BCHA-myntbase-belønningen skal gå til pqnqv9lt7e5vjyp0w88zf2af0l92l8rxdgnlxww9j9.